MENÜ
www.manokonyvek2.freewb.hu

O_o Mi választjuk meg az utunkat. Az értékeink és a tetteink, ezek határozzák meg, hogy kik vagyunk. (Vámpírnaplók) .<3=)

Az Éjszaka Háza:

 

Szerzők:

P.C. Cast díjnyertes fantasyk és paranormális-romantikus regények szerzője, mellette pedig tapasztalt előadó és tanár. Oklahomában él és tanít.

Lánya, Kristin Cast számos díjat nyert már verseivel és cikkeivel. Szintén Oklahomában él, és az University of Tulsa hallgatója kommunikáció szakon.


P. C. Cast[Szerző]

P. C. Cast díjnyertes írónő, aki korábban paranormális románcokat és fantasy regényeket is írt. Az Éjszaka Háza sorozatot lányával Kristin Casttal közösen írják. P. C. egy középiskolában tanítja a jövő lelkes ifjúságát, ezért amikor az ügynöke, Meredith Bernstein előállt egy vámpírinternátusban játszódó regény ötletével, rögtön egy középiskola jelent meg lelki szemei előtt. Ehhez jöttek a biológus édesapjától kapott természettudományos alapok, és már meg is születtek az Éjszaka Házának vámpírjai. P.C. Tulsában él Scottie nevű kutyájával és szörnyű macskájával, Foltos Praclival.


Kristin Cast[Szerző]

Kristin Cast kizárólag azért jár iskolába, mert imád tanulni és él-hal az előadásokért. Na jó, ez nem teljesen igaz. Miss Cast jelenleg a University of Tulsa hallgatója kommunikáció szakon. Több díjat is nyert már a verseivel, és rendszeresen jelentek meg cikkei középiskola újságjában, amelynek szerkesztője is volt. Miss Cast szeretne olyan híres lenni, hogy egyszer szentélyeket és/vagy szökőkutakat nevezzenek el róla.

 


Asztali nézet